Theta Healing

Close Up Female Hands At Theta Healing Session
Close-Up Of Women Holding Hands At Theta Healing Session

Follow your path!

Despre Theta Healing…

Theta Healing este o metodă de îmbunătățire a stării de sănătate la nivel emoțional, mental, fizic și spiritual prin activarea undelor cerebrale theta. Aceasta ne permite accesarea și reprogramarea instantanee a subconștientului, identificarea și eliberarea blocajelor ascunse, vindecarea experiențelor trecute și emoțiilor asociate acestora.

Vianna Stibal ,fondatoarea Theta Healing, a adus in prim plan aceasta tehnica in anul 1995, dupa ce a folosit-o cu success la propria ei vindecare. Din momentul Acela a continuat sa aduca noi imbunatatiri si sa integreze noi metode de lucru cu gandurile noastre ,adaptate la orice situatie si aspect din viata noastra ,atingand astfel profunzimi de neimaginat.

Theta Healing® este o tehnică puternică care combină principiile științei cu cele spirituale pentru a identifica și schimba imediat blocajele profunde, convingerile negative și traumele din mintea subconștientului. Se știe tot mai bine că gândurile noastre ne influențează realitatea. Filme precum “Secretul” și “Ce naiba știm noi de fapt” au explorat această teorie, care sugerează că ceea ce experimentăm în lumea exterioară este determinat de ceea ce experimentăm în interior. Descoperirile recente din cercetările în fizica cuantică și neuroștiință validează această teorie. Oamenii de știință ca Bruce Lipton au arătat că genele/ADN-ul nu ne controlează biologia, ci sunt influențate de semnale din afara celulelor, inclusiv mesajele energetice emise de gândurile noastre pozitive și negative. Astfel, o boală la nivelul corpului fizic sau un disconfort este în primul rând prezent la nivel energetic ca rezultat direct al convingerilor noastre, amintirilor și stărilor emoționale. Viziunea noastră asupra lumii este formată din convingeri/credințe, opinii sau păreri pe care le considerăm adevărate. Aceste convingeri ne influențează gândurile, comportamentul și relațiile cu ceilalți și cu lumea înconjurătoare. O parte din aceste convingeri sunt primite/dobândite din conștiința de grup sau paradigma dominantă, cum ar fi faptul că “pământul este rotund” (în timp ce în trecut se credea că este plat) sau că o anumită boală este incurabilă.

Theta Healing® este o tehnică puternică care are ca scop transformarea instantanee a blocajelor profunde, convingerilor negative și traumei din mintea subconștientului prin combinarea principiilor științei cu cele spirituale. Convingerile noastre ne influențează gândurile, comportamentul și relațiile cu ceilalți și cu lumea înconjurătoare.  Unele  sunt transmise genetic de la părinți și reflectă experiențele și vederile de ansamblu ale străbunilor noștri. De asemenea, ne formăm propriile convingeri de bază, în funcție de felul în care interpretăm propriile experiențe de viață. Theta Healing® funcționează instantaneu, transformând tiparele negative de gândire sau convingeri la toate nivelurile și în ADN, oferind posibilitatea de a-ți recrea viața așa cum dorești. Theta Healing® este o tehnică, nu o religie și este compatibilă cu orice sistem de credință religioasă.

Theta Healing® poate oferi beneficii precum:

 • Îmbunătățirea sănătății și a stării de bine
 • Vindecarea bolilor fizice și a disconfortului
 • Rezolvarea traumelor și a blocajelor emoționale
 • Eliberarea de frici și fobii
 • Depășirea obiceiurilor și dependențelor nocive
 • Creșterea abundenței și bogăției
 • Descoperirea carierei ideale
 • Stimularea creativității
 • Îmbunătățirea încrederii în sine și a stima de sine
 • Atins libertate personală
 • Dezvoltarea relațiilor armonioase și solide
 • Realizarea visurilor
 • Atragerea și menținerea unei relații compatibile
 • Dezvoltarea abilităților psihice și intuitive
 • Întărirea legăturii spirituale

Theta Healing® te poate ajuta să aduci schimbare în orice zonă din viața ta. Beneficiile pot fi multiple, de la îmbunătățirea sănătății și a stării de bine, la vindecarea bolilor fizice și a disconfortului, la rezolvarea traumelor și a blocajelor emoționale, eliberarea de frici și fobii, eliminarea obiceiurilor dăunătoare și a dependențelor, crearea abundenței și bogăției, descoperirea carierei ideale, dezvoltarea creativității, creșterea încrederii în sine și stima de sine, atingerea libertății personale, dezvoltarea relațiilor armonioase și solide, manifestarea viselor tale, atragerea și menținerea unui suflet pereche compatibil, dezvoltarea abilităților psihice și intuitive, îmbunătățirea legăturii spirituale și deblocarea potențialului de geniu.

Follow your path!

Cum decurge o sedinta :

În timpul unei ședințe de Theta Healing®, practicantul va identifica convingerile cheie care te mențin în blocaj, atât la nivel fizic cât și emoțional. Acest lucru se poate face prin intermediul unei tehnici numite “săpare”, care este utilizată pentru a ajunge la convingerile de bază care cauzează problemele. Când o convingere cheie este transformată, convingerile din nivelele superioare se vor schimba automat, eliberându-te instantaneu de tiparele limitative. Durata unei ședințe de Theta Healing® este de obicei între 30 și 60 de minute, iar numărul de ședințe necesare depinde de problema pe care dorești să o lucrezi.

Theta Healing® poate rezolva majoritatea problemelor în doar câteva ședințe, dar în unele cazuri poate dura mai mult. Nu e nevoie să faci pregătiri speciale pentru o ședință, doar să fii dispus să lași în urmă aspectele care nu te mai servesc și să-ți recreezi viața așa cum îți dorești. Beți multă apă înainte de ședință pentru a fi hidratat și pentru a facilita testarea musculară. Toate modificările se fac cu consimțământul clar al clientului și se bazează pe afirmația “Da”, semnificând că ești conștient și dispus să accepti o nouă realitate.

Practicantul tău va crea un spațiu sigur în care tu iți poți explora orice zonă din viața ta unde dorești să faci schimbări. În plus față de îmbunătățirea sănătății și a stării de bine, poți lucra la orice, de la a-ți găsi cel mai compatibil suflet pereche, la deblocarea creativității sau dezvoltarea afacerii. Posibilitățile sunt nelimitate !

 Pret sedinta: 300 lei